Unik mulighed for at få indflydelse på dit lokalmiljø!

Foto: Sorø Kommune.
dato

Kære borger i Ruds Vedby

Vil du være med til at forme fremtidens Ruds Vedby? Så har vi brug for dig!

Landsbylivet i Ruds Vedby skal styrkes, så vi fremover får et mere levende kultur- og fritidsliv, der omfavner flere. Sorø Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg har derfor brug for din hjælp til at svare på følgende spørgsmål:

"Hvordan ser det gode kultur- og fritidsliv ud i fremtidens Ruds Vedby?”
Derfor inviteres du til byens allerførste borgerpanel. Borgerpanelet vil blive varetaget af erfarne facilitatorer fra We Do Democracy for at sikre, at det bliver så sjovt og frugtbart at være med som muligt.

We Do Democracy anvender kreative og engagerende arbejdsmetoder, og de har stået for en lang række lignende opgaver for kommuner i hele landet.

Deltagelsesforløbet i Ruds Vedby borgerpanel
For at indsamle alle jeres gode idéer og input, inviteres alle borgere i Ruds Vedby til at deltage i et borgerpanel, som består af tre aftenmøder og et lanceringsevent.

Her vil du bl.a. få mulighed for at blive inspireret og høre oplæg om at gentænke kultur- og fritidslivet, tale med andre beboere om hvilke kultur- og fritidsaktiviteter der skal være i fremtidens Ruds Vedby, og udvikle anbefalinger til kommunens Kultur- og Fritidsudvalg.

Hvis du har lyst til at deltage, skal du tilmelde dig på linket nedenfor senest d. 7. maj kl. 9.

Du får besked, om du har fået en plads senest den 8. maj.

Tilmelding til deltagelsesforløbet sker ved at klikke på linket tilsendt i E-Boks.

Vi trækker lod blandt alle tilmeldte og udvælger 24 deltagere. Lodtrækningen gennemføres på en måde, så deltagerne kommer til at afspejle Ruds Vedby i forhold til alder, køn, uddannelsesniveau og deltagelse i det lokale foreningsliv. På den måde bliver forskellige perspektiver fra hele området repræsenteret.

Alle borgere i Ruds Vedby kan deltage – uanset hvor meget man kender til byens nuværende kultur- og fritidstilbud. Den eneste forudsætning er, at man kan deltage på følgende datoer:

Første møde: 21. maj kl. 17-21 på Ruds Vedby Skole i aulaen
Andet møde: 5. juni kl. 17-21 på Sognegården
Tredje møde: 12. juni kl. 17-21 på Sognegården

Alle arrangementer vil foregå på Ruds Vedby skole eller Sognegården, og der vil blive sørget for forplejning. Der vil efterfølgende være en lanceringsaften, hvor formanden for Kultur- og Fritidsudvalget, Kasper Nygaard, modtager jeres anbefalinger d. 25. juni om eftermiddagen kl. 15:30-20:00.

Hvis du har spørgsmål, herunder mulighed for at drøfte en form for kompensation, så kan du skrive til Malene Knoth Hamilton på mknoh@soroe.dk.

Vi håber meget, at du vil være med til Ruds Vedby borgerpanelet – vi har brug for så mange forskellige mennesker og stemmer, som muligt. Så sig gerne til din nabo, dine bekendte, dine venner og andre du kender i Ruds Vedby, at de også kan tilmelde sig.

Med venlig hilsen,
Sorø Kommune
Kultur- og Fritidsudvalg

Kilde: Sorø Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.