Nyt Syn Sorø uddeler gratis beskyttelsesbriller til børn

Foto: Nyt Syn .
dato

For at passe på børnenes øjne i nytåret tilbyder optikerbutikken Nyt Syn Sorø gratis beskyttelsesbriller frem til nytår.

Nytårskrudt og fyrværkeri er for mange indbegrebet af en festlig dag, men det kan også gøre skade, hvis ikke det omgås med forsigtighed. Nyt Syn Sorø opfordrer til at passe på de mindste i tilskuerrækken på årets sidste dag med et sæt gratis beskyttelsesbriller.

– Travlheden i december er ofte mærkbar, og her kan man nemt glemme at få købt beskyttelsesbrillen. Vi vil gerne minde om at huske beskyttelsesbrillen for at forebygge uheld og passe på børnenes øjne, og fordi den skaber en mere tryg stemning på selve nytårsaften, siger Thomas Waagø, der er indehaver af Nyt Syn Sorø.

Alle kan hente en nytårsbrille
Hvert år er der børn, der kommer til skade med øjnene, og det har fået indehaveren af Nyt Syn Sorø til at handle.

– Vi vil gerne bidrage til, at alle kan få en sikker nytårsaften, og derfor har vi ikke begrænset sortimentet af beskyttelsesbriller til vores kunder alene. Vi håber at se en masse både velkendte og nye ansigter i butikken i den kommende tid, siger Thomas Waagø.

De gratis beskyttelsesbriller til nytår kan hentes fra den 11. december i forretningens åbningstid, så længe lager haves, i Holberg Arkaden 13. Der uddeles max tre beskyttelsesbriller Per kunde.

Åbningstider:
Mandag til onsdag kl. 9:30-17:30
Torsdag til fredag kl. 9:30-18:00
Lørdag kl. 09:00-14:00.

Kilde: Nyt Syn Sorø
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.