Lærer til Kirke Helsinge skole

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet

Kirke Helsinge skole, beliggende i den sydlige del af Kalundborg kommune - tæt på Slagelse skole - søger en favnene, kreativ, tænk-ud-af-boksen lærer. Du skal indgå i vores team af dygtige lærere og pædagoger, hvor vi lægger stor vægt på dine relationelle og menneskelige egenskaber. Alt det andet tænker vi du kan 😊

Vi er:

En folkeskole i udvikling - med omtrent 113 elever fordelt rundt på samtlige 10 årgange. Vi sammenlæse nogle fag på årgangene, hvilket er med til yderligere at holde fokus på bl.a. trivslen blandt vores elever. Sammenlæsningen afstedkommer, at vi deler eleverne i mindre, vekslende hold igennem året.

Vi har én ugentlig fordybelsesdag (onsdag), hvor lærer/pædagog er sammen med sin klasse gennem hele dagen.

Vi er omtrent 25 medarbejdere fordelt rundt på hele instituttet (Børnehus, SFO og skole)

I dette skoleår har vi bl.a. igangsat et kompetenceløft til ALLE vore medarbejdere, hvor vi skal arbejde intensivt med trivsel, gode børnefællesskaber og opbyggelse af socialfaglig kapacitet hos voksne og børn. Du vil også få muligheden for at blive certificeret i programmet, FRIENDS resilience, gennem vores konsulenthus, trivselsfabrikken.dk

Din profil

Hvem er du:

Du trives på en mindre skole, hvor vi alle kender hinanden - både voksne og børn. Du har måske erfaring med co-teaching eller bare det at være flere undervisere i klasserummet.

Da vi er en lille enhed, har du, dit humør og din indstilling til læreropgaverne stor indflydelse på dine kollegaers psykiske arbejdsmiljø. Vi passer på hinanden! Bl.a. har vi rundt på året "fredagscafé", hvor vi i et uformelt miljø og hyggelig tone kan komme endnu tættere på hinanden.

Vi har primært brug for at du kan læse følgende fag:

  • Tysk
  • Dansk - gerne i indskolingen - vi er dog fleksible på skemaet 😊

Vi har sekundært brug for at du kan læse følgende fag:

  • Musik
  • Samfundsfag
  • Engelsk

Hvis du vil vide mere

Vi ser gerne at du kontakter skolen mhp. en uformel samtale eller rundvisning.

Viceskoleleder, Vibeke Johansen, 53374449. Skoleleder, Thomas Wimmer, 24373312

Ansøgning

Stillingen er på 37 ugt. timer. Ansættelse pr. 1.10. eller 1.11.

Vi afholder samtaler i uge 38

Ansøgningsfrist: 15. september

Vi ser frem til at lærer dig at kende😎

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

----------

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Ansatte som i deres ansættelse har adgang til personfølsomme oplysninger, skal have privat MitID/NemID, fordi de skal identificere sig med deres private MitID/NemID. Dette for at efterleve den skærpede lovgivning og derved sikre borgernes tillid til, at alle myndigheder, herunder Kalundborg kommune, behandler personfølsomme oplysninger sikkert.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sorø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kalundborg Kommune, Holbækvej, 4400 Kalundborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.aplitrak.com/?adid=QWRtaW4uS2FsdW5kYm9yZy41NjI3NS4xMDYxM0BrbWQuYXBsaXRyYWsuY29t

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5892546

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet