Lærer til indskolingen og specialpædagogisk tilbud søges ved charmerende Ruds Vedby Skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at skabe de bedste rammer for børns og unges udvikling?
 Ruds Vedby Skole søger en lærer til ansættelse pr. 1. august.
Om skolen: Ruds Vedby Skole ligger i en hyggelig stationsby på Vestsjælland og vil fra 1. august blive en del af Landsbyordningen Ruds Vedby, hvor vuggestue, børnehave og skole arbejder sammen under fælles ledelse. Skolen spiller en central rolle i lokalsamfundet, og vi samarbejder tæt med borgerne for at styrke det lokale miljø. Vores skole er kendt for at engagere elever, forældre og personale gennem årlige arrangementer, der inddrager hele byen.
Hvad vi tilbyder: At arbejde på Ruds Vedby Skole betyder at blive en del af et stærkt fællesskab med dedikerede og glade kolleger og fantastiske børn og unge. Vi tilbyder en arbejdsplads med stor indflydelse og fleksibilitet, hvor små, nære teams samarbejder på tværs af skolen. Vi værner om vores gode traditioner med hyggeligt samvær, brød- og kageordninger samt andre initiativer, der styrker fællesskabet blandt alle ansatte.
Om stillingen: Vi søger en robust og kreativ lærer til at undervise i indskolingen primært som klasselærer i 1. klasse. Du skal have mod på at undervise i de fleste fag, men skal have linjefagskompetencer i dansk og begynderlæsning. Der vil være ca. 10 lektioner, som skal læses i vores specialpædagogiske tilbud ”Minibasen.” Her venter en fantastisk gruppe børn, som har brug for noget helt særligt.
Du vil få mulighed for at arbejde praksisorienteret og sætte rammerne for eleverne i et nærmiljø, hvor eleverne kan følges til skole med naboen og være sammen i frikvarterne. Vi lægger vægt på nære relationer, omsorg, nærvær og god klasserumsledelse, som fundamentet for al god undervisning.
Vi søger dig, der:

  • Brænder for at skabe en god skole
  • Har lyst til at arbejde i en landsby med et stærkt fællesskab
  • Er dedikeret og professionel
  • Kan danne nære relationer og udvise omsorg
  • Er engageret i fællesskabet og samarbejdet på tværs af skolen
Vi tilbyder:
  • Et opstartskursus og løbende supervision i mentaliserende arbejde
  • En plads i et stærkt og engageret fællesskab
  • Mulighed for faglig og personlig udvikling
Du er velkommen til at besøge skolen eller kontakte skoleleder Jonas Høgh Sloth 23677131, afdelingsleder Anja Pedersen 21634517 eller viceskoleleder Kristina Bøcher 20535108 for mere information. Du kan også finde os på Facebook

Ansøgningsfrist: 14. juni kl. 12.00
Samtaler: 19. juni 2024
 
I Børn og Familier arbejder vi med Stærke Børnefællesskaber, baseret på vores 10 pædagogiske pejlemærker, fælles læringssyn og stærke overgange.

I Sorø Kommune ser vi mangfoldighed som en styrke, og vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, race, religion og etnisk tilhørsforhold. Værdigrundlaget i Sorø Kommune er: troværdighed, engagement og arbejdsglæde, dialog, åbenhed og anerkendelse.

Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Kommunen har godt 30.000 indbyggere og er beliggende midt på Sjælland i et naturskønt område med søer og skove. Sorø Kommune har ca. 2.500 medarbejdere.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sorø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Sorø Kommune, Skolegade 19, 4291 Ruds Vedby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054067

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet