Lærer med dansk/engelsk til udskolingen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

På Ruds Vedby Skole arbejder alle frem mod et mål: Områdets børn og unge skal have de bedste rammer for udvikling på deres egen skole.

Vi søger en lærer til ansættelse 1. januar 2024.

Ruds Vedby Skole er beliggende i en mindre stationsby på Vestsjælland. Borgerne i byen ønsker alle et stærkt lokalmiljø, hvilket skolen i høj grad skal, og vil, bidrage til. Det er med det udgangspunkt, vi vil åbne verden for vores elever.

Skolen er præget af et kæmpe engagement hos personalet, forældre og elever, som rigtig gerne vil bidrage til skolen. Derfor har skolen stolte traditioner for at lave faste arrangementer hvert år, som inddrager hele byen. Byen, borgerne og skolen har en stærk tæt forbindelse.

At arbejde i vores dejlige by er helt særligt. Vi lover dig en plads i et stærkt fællesskab med dygtige og glade kolleger og ikke mindst fantastiske børn og unge. Vi søger dig, som brænder for at lave god skole, på en arbejdsplads med rig mulighed for indflydelse og fleksibilitet. Du vil møde dedikerede professionelle kollegaer, som også vil fællesskabet. Små nære teams lægger til grund for vores samarbejde på tværs af hele skolen. Vi kerer os for de gode traditioner med hyggeligt samvær, brød og kageordning, og andre tiltag som styrker fællesskabet blandt alle ansatte.

Vi søger en robust og kreativ dansk/engelsk lærer til dansk i 8. klasse samt engelsk i 8. og 6. klasse. Herudover vil der være timer hos de store elever i vores inkluderende tilbud. Her venter en gruppe fantastiske børn og unge på støtte fra en betydningsfuld voksen. Vi giver vores elever en plads i nærmiljøet, hvor de kan følges i skole med naboen, og være sammen i frikvarterne, samtidig med at vi sætter de rammer, som lige præcis de har brug for. Du vil gerne arbejde mere praksisorienteret, og du ved, at nøglen til al god undervisning, er evnen til at danne nære relationer, vise omsorg og nærvær.

I skoleåret 2023/2024 skal vi sammen med hele børn og familie i Sorø, gennemføre et kompetenceløft med Center for Mentalisering.

Link til film: https://dreambroker.com/channel/2qix3c9v/xdbhrju3

Du er velkommen til at besøge skolen eller kontakte skoleleder Jonas Høgh Sloth 23677131, afdelingsleder Anja Pedersen 21634517 eller viceskoleleder Kristina Bøcher 61683445 for mere information. Du kan også finde os på Facebook

Ansøgningsfrist: 24.november 2023 kl.12

Samtaler: 27 november
 
I Børn og Familier arbejder vi med Stærke Børnefællesskaber, baseret på vores 10 pædagogiske pejlemærker, fælles læringssyn og stærke overgange.

I Sorø Kommune ser vi mangfoldighed som en styrke, og vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, race, religion og etnisk tilhørsforhold. Værdigrundlaget i Sorø Kommune er: troværdighed, engagement og arbejdsglæde, dialog, åbenhed og anerkendelse.

Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Kommunen har godt 30.000 indbyggere og er beliggende midt på Sjælland i et naturskønt område med søer og skove. Sorø Kommune har ca. 2.500 medarbejdere.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sorø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Sorø Kommune, Skolegade 19, 4291 Ruds Vedby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5934936

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet