Guide til brug af Ruds Vedby Bibliotekspunkt

dato

Kom og få mest muligt ud af Ruds Vedby Bibliotekspunkt, uanset om du låner materialer til børn, er ung eller voksen. Bibliotekar Dorte Hansen inviterer til en spørgetime, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål og lære om bibliotekets mange tilbud.

Få vejledning og hjælp
Denne eftermiddag vil bibliotekar Dorte Hansen fra Sorø Bibliotek stå klar til at hjælpe dig med at blive oprettet som bibliotekslåner og få adgang til eReolen, Filmstriben, bibliotekets app og hele Danmarks bibliotekssamling. Derudover vil Dorte Hansen vise, hvordan du reserverer bøger på bibliotekets hjemmeside eller via appen Biblioteket.

En oplagt mulighed for alle
Arrangementet er en fantastisk mulighed for alle, der har brug for vejledning i at bruge bibliotekspunktet eller andre af bibliotekets tilbud. Det er gratis og åbent for alle interesserede. Man skal blot møde op – der er ingen tilmelding nødvendig.

Praktisk information
Dato: Torsdag 3. oktober 2024
Tid: Kl. 14:00
Sted: Ruds Vedbys Bibliotekspunkt, Ruds Vedby Skole, Skolegade 19, 4291 Ruds Vedby
Entré: Gratis
Arrangør: Alle

Adgang sker gennem Ruds Vedby Skoles hovedindgang. Bibliotekspunktet er placeret i skolebiblioteket, som vender ud mod centralrummet.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut