Banko-spænding og skattejagt på Kragerup Gods: Ugens aktiviteter i Ruds Vedby

dato

Den næste uge i Ruds Vedby byder på socialt samvær med bankospil og udfordrende skattejagt. Fra hyggelig bankoaften til samarbejdsorienteret aktivitetsdag, er der noget for enhver smag.

Næste uge i Ruds Vedby byder på en række spændende aktiviteter. Deltag i det sociale bankospil i Reerslev Kulturhus eller tag hele arbejdspladsen med til en udfordrende skattejagt på Kragerup Gods.

Banko aften i Reerslev Kulturhus

Tirsdag den 8. oktober er der mulighed for at deltage i det populære bankospil i Reerslev Forsamlings- og Kulturhus. Dørene åbner kl. 17.00, så der er god tid til at finde en plads, inden spillet starter kl. 18.30. Arrangementet kræver, udover indgangsprisen, et medlemskab af bankoforeningen, som koster 25 kr. pr. person pr. år.

Under bankospillet kan der købes både øl, vand og kaffe, og det vil være muligt at bestille smørrebrød. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Kamma Hvenegaard på tlf.: 20 91 54 91.

Tidspunkt: Tirsdag 8. oktober 2024, kl. 18:30
Sted: Reerslev Forsamlings- og Kulturhus, Reerslevvej 22, Reerslev, 4291 Ruds Vedby
Entré: Medlemskab 25 kr/år

Aktiv firmadag på Kragerup Gods

Torsdag den 10. oktober støtter Kragerup Gods op om Arbejdspladsernes Motionsuge og inviterer til en aktiv firmadag. Dagen byder på 'Godsets Skattejagt', som er en spændende oplevelse med otte poster fordelt over godsets grønne arealer. Dette er en unik mulighed for at styrke samarbejdet og fællesskabet blandt kollegaer.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. Efter skattejagten har I mulighed for at grille jeres egen burger eller hygge omkring bålet med skumfiduser. For tilmelding kontakt salgschef Caroline Rye på mail cr@kragerup.dk eller telefon 52103453.

Tidspunkt: Torsdag 10. oktober 2024, kl. 14:00
Sted: Kragerup Gods, Kragerupgaardsvej 33, 4291 Ruds Vedby
Entré: Fri entré



Opret din begivenhed her for at få dine arrangementer vist.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenhederne kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek begivenheden inden du tager afsted.
Kilde: Kultunaut